Det er de små heldigvis helt ligeglad med, her har jeg fanget dem gennem vinduet, hvor de har gang i det, de nu engang har gang i.

I dag var hvalpene til tjek hos dyrlægen. De var super cool alle sammen, ingen piv kun fest og glade dage. Hele klinikken blev undersøgt og Bonnie Dyrlæge charmeret ❤️

 

Bagefter var det en flok små trætte hvalpe, der kiggede over kanten..

50

Lidt stemning fra baghaven - først sad vi i køkkenet, men maden blev serveret på terrassen :-D Cecilie og jeg havde efterfølgende hvalpene på bordet -som traditionen byder og det er nogle velbyggede små Meteorologer vi har gående..

groen gul lyseroed

roed sort blaa

De var super dygtige, faktisk lidt for dygtige for de gik målrettet efter "snapsen" (leverpostej) så det var temmelig vanskeligt, at få dem til at stå stille længe nok.

De små banditter har været med i Brugsen, altså de var jo ikke med derinde, men de skulle have lidt mere kørselstræning og de var super gode, ingen surmulen kun lidt næbbet piv over at være spærret inde. ⯑ De sov tungt da vi trillede ind på gårdspladsen ❤️

De små meteorologer skal nemlig mødes igen..

Det bliver en mægtig dag og jeg håber at alle jer i Jylland vil lege med. Det er kun formiddag I skal reservere, da de jo stadig kun er små baby'er på det tidspunkt. Jeg skal nok sørge for at minde jer om tilmelding i The Falkirk Gang.

http://goldenretriever.dk/index.php/kalender-2017/24-06-2017-tripel-arrangement-jylland

Molil elsker også hendes bonus-børn!

Hvalpene har også fået nyt legetøj, det synes var vældig interessant, men at komme op (og ned) på Vegas palle-trin var faktisk mere interessant idag.

Morgenmaden blev indtaget i haven (vi må nyde foråret) og inden jeg kørte på job, havde vi en lille udflugt uden for hvalpekassen, de kunne dog sagtens huske hvordan man bener omkring på sådan et trægulv. Jeg har lagt lidt billeder i galleriet.

06

Først hundetræning i skoven og efterfølgende hygge i hvalpegården.

47

Lige nu er himlen nemlig blååååå og de små banditter har været ude for første gang. De tog det i stiv arm og synes nok, at de skulle passe lidt på flyvende farer, men de ville gerne undersøge underlag og verden udenfor. Alle hvalpene har en udpræget "pas på farer fra oven-sans", så de går med lav kropsholdning. Det ser vi ved alle kuld og så snart de bliver større, forsvinder dette urinstinkt, de bliver med andre ord mere modige og måske letsindige. Da 

Nyd billederne af Meteorologerne i galleriet.

43

Vejr-udsigtens navne er på plads ⯑ og Cecilie har besluttet sig for følgende navne;

Tæverne:
Falkirk's Weather With you
Falkirk's Over the Rainbow

Hannerne:
Falkirk's Cloudy Day
Falkirk's Thunder & Lightning
Falkirk's Run Like The Wind
Falkirk's Tornado Alley

Motorik og specielt bagpartskontrol er lidt svært når man kun er 3 uger gammel, men de små meteorologer giver ikke op ❤ Læg mærke til hvor gode de bliver på bagbenene til slut o klippet.

De to store hvalpe Brian og Ozzy kan bare slet ikke vente på, at de Vejrudsigten bliver så mobile, at de kan hænge fast i legetøjet. Desværre for Ozzy får han det ikke med inden han flytter hjemmefra, men Brian har noget at se frem til -snart.

20

De små har fået zoolac og deres første ormekur, Vega er dog så god til at ordne hvalpene, at vi ikke har set om der har været orm i denne omgang.

57

Diskos familie har været ude og besigtige afkommet ❤ vi har også haft besøg af de søde familier der skal have en af de små poder ❤ Igen er vi super heldige ⯑

62

Vega har født og hun var en utrolig instinktsikker og dygtig hundemor fra første øjeblik. Hun bar på 9 fine hvalpe, men desværre havde 2 af hvalpene ganespalte og 1 hvalp kunne ikke få gang i mave/tarmsystemet. Lige nu har vi 6 fede hvalpe liggende i kassen og de spiser og sover som hvalpe gør. Vega er en helt utrolig nidkær hunde-mor, der modvilligt forlader kassen. Og det kræver altså mad "på sengen"

Vega er gået i fødsel og det gør hun virkelig HELT efter bogen!
Cecilie var fødselshjælper og det gik også helt efter bogen..

Vega hygger sig mægtigt og på billedet ligner haven ikke et månelandskab, men to sekunder efter jeg havde taget billedet, havde hun gravet to enorme huller MIDT på græsplænen. Det fik hun ikke ros for (hun ved det ikke, for jeg bandede bare indvendigt) og jeg måtte lige informere hende om, at et hul/hule midt på en flade, nok ikke er det sikreste sted at gemme hvalpe. Hun har et par aflagte huller fra Molil, som hun også er ved at udbygge. Herligt med instinkter..

02

01

Joomla templates by a4joomla