Nu er Hippierne bare blevet søde og sjove - de spiser alle måltider ude og elsker at undersøge alt hvad deres små snuder nu kommer forbi og de stormer gerne omkring på terassen, hvor de har fået ramper så de knap så modige også kan komme op og ned. De modige gider ikke bruge disse ramper, så de bruger kroppen og blæser ud over kanter som om de aldrig har lavet andet.

Jeg har forsøgt at tage nogle billeder af bøllerne - lidt blandet kvalitet, men søde er de Laughing

I går stod den på åbenhus hvor vi havde besøg af en masse glade mennesker der skal have hvalp om 5 uger. Det var super hyggeligt og rart at få snakket lidt mere indgående hund og hvalp med jer alle.

Hvalpene udvikler sig fra dag til dag og de er super mobile og spæner gerne omkring når vi har dem ude på stuegulvet. I morgen vil Lasse lave den store indhegning til dem, så de kan få lidt nyt at forholde sig til og dermed starter potte-træningen også.

Jeg prøver at få taget nogle billeder snarest og Lasses elektroniske fiske-vægt skal i brug inden længe - vi mangler bare at finde en 70'er hippie ble til hvalpene.. Laughing

Hvalpene har oplevet nogle store ændringer i deres hverdag de sidste par dage, men de har taget det hele i stiv arm - faktisk med et godt humør, som vel kendetegner vores race meget godt.

Mandag fik de deres første faste måltid og CD-afspiller der kører dagsligdagslyde på repeat, specielt den første event (maden) var et kæmpe hit se selv her; http://youtu.be/7LeiZrWUziE

Tirsdag var det tid til ormekur - ikke et hit...

I går fik de spåner at gå på, det var ikke en dag vi så frem til for de næste 6 uger står på spåner i hele huset, men det giver altså tørre hvalpe og det er lettere at holde deres omgivelser rene for "nummer 1 og 2"

I dag fik hvalpene så tildelt et halsbånd hver - det har nu ikke bragt dem ud af fatning, men de ser nu super søde ud med hver deres farve.

Alle er velkommen i hvalpekassen se selv;

http://youtu.be/ytWAS8ODSYs

Ja det må man vist sige, for i nat vågnede vi ved, at alle 8 sad på deres mås og tudede en lille serenade om, hvor synd for dem det er at de kan høre! I går da vi kom hjem fra jagt, var der stor opstandelse i kassen, nok mest fordi "Gamle-Odin" og Dyt hilste os velkommen ved at gø og det satte gang i kassen. Hvalpene benede (omend noget usikkert) omkring og var glade for at se os og logrede med deres små tykke haler. I morges sad jeg 10 min i kassen hos dem og de knurrede lystigt, gøede og snusede interesserede til det legetøj jeg præsenterede dem for - en spændende ny verden er ved at åbne sig for dem og snart er de så sikre i motorikken, at de kan udforske den helt...

http://youtu.be/gBOVn2RgXSA

De små propper trives og rumlen er stadig den samme - sove, spise & fordøje - men i dag har vi set stjerner i de små øjenkroge!! Det er altid så super hyggeligt når man kan se øjnene, for det bebuder at hvalpene inden længe er lidt mere end sove, spise & fordøje Smile Jeg vil forsøge om jeg kan fange et par glimt af øjnene i morgen og lægge nogle af de sidste billeder ud. Nu kalder sofaen efter en dejlig weekend i hundenes tegn! Fire-fem-og-tyve har allerede indtaget den, så han mangler vist en til at klø ham lidt på maven..

Sove, spise & fordøje

Sove, spise & fordøje

Sove, spise & fordøje

Sove, spise & fordøje

Sove, spise & fordøje

Hvalpene vokser og hold op hvor er de store og fine - fine i farverne og i bevægelser/motorik, men det er det samme hver gang vi har hvalpe, der synes vi vist at hvalpene er noget helt specielt - de her er selvfølge noget HELT specielt. Laughing

Så er vi igennem det første døgn og alle mand holder ved endnu. Vi har fundet navne-temaet og det bliver et Flower Power kuld Laughingog min hvalp skal naturligvis hedde Hippie! Jeg har lagt et par billeder i hvalpegalleriet fra det første døgn.

Falkirk's Make Love, Not War ♀
Falkirk's Give Peace A Chance ♂
Falkirk's Flower Power ♂
Falkirk's Love and Peace ♂
Falkirk's Feelin' Groovy ♂
Falkirk's Flower Child ♂
Falkirk's Love is all you need ♀
Falkirk's Hippie Hippie♀

Dyt er i storform (ordets bogstaveligste forstand) og var i går på ferie ved Lasses mor, mens resten af The Falkirk Gang tog på jagt. Hun var blevet forkælet med mad og gåture, så det var en tilfreds Dyt vi hentede i Kolding og da vi kom hjem fik hun lige lov at hente en død and et par gange, og det passede hende godt nok - se i hvalpegalleriet.

Vi vil selvfølgelig opdatere hjemmesiden så snart der sker noget.. Wink

Joomla templates by a4joomla