Der ligger rigtig mange fine billeder af de små i galleriet for uge 6. Vi har været i skoven flere gange og hvalpene er super gode - første gang holdt de sig tæt på os, dagen efter var de betragteligt mere modige. En uge tilbage og jeg tror hvalpene er KLAR til at flytte ud til deres nye familier, men jeg er vist ikke helt forberedt, jeg synes de 7 uger er fløjet afsted..

88

Vi fik denne skønne tegning på facebook..

81

Spørg lige om fruen i skoven blev bekymret idag - se selv hvorfor i klippet. Hvalpene er forresten vilde med sne.

Hvalpene har nydt endnu en dag i centrum ⯑ Cecilie sidder lige i en solstråle ⯑

48

Henrik har sendt disse billeder af Mickey fra han var hvalp.

Mens jeg snittede grøntsager til gammeldags oksekødssuppe (lang og kedelig opgave) hjalp det lidt på det hele, at der blev holdt fest om benene på mig ⯑ Bassen ELSKER de små og hvad I ikke kan høre er at USB højtaleren blæser Metallica ud til de små ⯑

Hvalpe besøg idag ❤ tak for hyggeligt besøg og alle de fine bamser. Bassen er vildt forelsket i den fynske flodhest og Mjølner vil helst have dem alle for sig selv ⯑ Elsker når man har besøg og alle bare flyder ud blandt hundehvalpene.

44

Hvalpene fik post idag ❤ Tusind tak Claudia det var et stort hit ❤

Hvalpene er super søde og vil være med hvor "det sner"...

Hvalpene er super glade for at være udenfor, det er godt nok lidt koldt synes de, men hellere fryse end at gå glip at noget spændene.

I rusk og slud kommer hvalpene altså ikke ud! De får lov at høre dårlig tysk metal på Wacken Radio istedet ⯑

 Hvalpene var ikke alt for imponerede af Hr. Helmig

På opdagelse i haven ⯑⯑Morgenmad i det fri og så er man sendt til tælling ❤ 

Den store stygge støvsuger var forbi hvalpekassen

Igår havde hvalpene besøg 1000 mennesker - de tog det i stiv arm og heldigvis er der stadig pels på dem ⯑ I dag har de festet i køkkenet. De er nået til 'bidefasen' så de bider hinanden og bliver RASENDE, når det er dem selv det går ud over ⯑

SÅ fik jeg mit tal-kuld! Ikke helt som jeg havde forestillet mig det (Falkirk's 1, Falkirk's 2 etc) men jeg er nu ganske tilfreds med navnene alligevel!

40

blaa groen
gul hvid
orange pink
roed sort

39

Mens Byggemand Bob var i gang med at om møblere hvalpe gården holdt vi fest i køkkenet.

Molil er vist frisk igen! Hun inhalerer maden og hun havde gennemgang i tarmene, fin lang kontrast pølse, så vi er glade og mere rolige. Hun var med på 3.5 km turen og synes det var dejligt at komme ud og bevæge sig lidt. Hvalpenes gård er blevet udvidet og så har de fået tissebakke, men den er de nu ikke imponeret over!!!!!! De synes det der spånhelvede er irriterende, men vi håber de vænner sig til at bruge den - ellers bliver det lange 5 uger.

37

36

Molil har virkelig været skidt idag! Vi var ved dyrlægen over middag hvor der blev taget blodprøver og røntgen - hun fik en masse medicin + skånekost. Hun ville gerne ligge hos hvalpene da vi kom hjem fra dyrlægen, men de kunne ikke lade hende være, så vi fik arrangeret hende i de tilstødende gemakker, hvor hun bare sov i 6 timer. Her til aften har hun spist og drukket A38 (eneste væske hun vil have) og alt i alt virker hun som om, hun er i bedring. Hun har tydeligvis savnet hvalpene, så da de havde spist deres aftensmad, kunne hun komme ind og hygge lidt med de små. Puha man bliver udmattet af bekymring.. Update i morgen ⯑

Hvalpene har idag været med i haven, det var en overvældende oplevelse og de holdt sig tæt ved menneskemoren. Senere på dagen var de med på udflugt i køkkenet, der blev en råben og en skrigen, for alle kunne lugte maden, men ikke finde den. Gulvet (linolium) var også lidt svært at gå på, men de kom hurtigt efter det.

01 

De er blevet vejet, har fået ormekur og Zoolac'en har haft sin virkning hen over eftermiddagen, så maverne er faste og fine igen..

Hvalpene er nogle små skarn.. De går ud af kassen og lægger sig på det kølige gulv når de får det for varmt, det giver lidt kolde maver = mellemtynde maver så i dag har vi prøvet med lidt zoolac..

07

Efter at hvalpene havde hjulpet med morgenrengøring i hvalpekassen, faldt de i søvn - det jo hårdt at være så sød..

Hvalpene er flyttet over i den store hvalpegård, det var altså noget overvældende til en start, men de fandt hurtigt sammen og faldt i søvn. Eftermiddagen gik med besøg af søde hvalpekøbere, som blev undersøgt, smagt på -og godkendt. Vi har ikke hørt meget til dem her til aften, men vi fik da lidt liv i dem, da vi insisterede på at de skulle snakke med os -også! De kvitterede faktisk alle med at logre vildt med deres små haler 

99aasdasd⯑

Der ligger også nye billeder i hvalpegalleriet..

Hvalpene var ikke så gode til at spise hundemad igår, men idag spiste de det fint uden at bakke eller bade for meget i det. De fik også deres første ormekur igår aftes og det synes de ikke smagte særlig godt ⯑

83

De ser jo meget rolige og tilforladelige ud, når de sover MEN - svømmebassin er godt og smart, men det holder ikke golden hvalpe af jagtlinjer (på 2 uger) indenbords ⯑⯑ Idag bliver der så omrokeret lidt, for da jeg kom ind fra hønse/hunde morgenturen, var kun 3 hvalpe tilbage i bassinet - resten var på rundtur i køkkenet ⯑⯑⯑

82

Hvor er det dejligt at stå op til haler der logrer, når man siger godmorgen i hvalpe gården ⯑

Igår var det orange der forsøgte sig med halen og idag var det rød..

Glædelig jul allesammen, hermed et opsamlingsheat på de sidste par dages begivenheder i hvalpekassen. Øjnene er åbnet og de har fundet ud af verden består af andet end dem selv og Molil. De genkender os tydeligt, når vi sidder hos dem i kassen.. <3 De er HELT vildt fantastiske - og det er ærgerligt, at I der skal have en, ikke kan være mere med, men det må så være en opdrætters privilegium <3 I morgen er det 2 uger siden de kom til verden og vi synes de er meget meget fremmelige, de løber nærmest rundt i kassen, når de får fært af os eller Molil.

Nye billeder i galleriet..

Vi sover stadig i køkkenet sammen med Molil og hvalpene, selvom det er lidt hårdt ikke at få sin nattesøvn, men det opvejes dog let, når man vågner op til dette.. De næste par dage ved jeg ikke hvor mange billeder jeg går lagt op, da jeg har nogle ret lange vagter på jobbet. Ha' en god dag..

31

Hvalpene har fået klippet negle idag- de synes det var irriterende at skulle forholde sig i ro på ryggen, så Lasse distraherende og jeg klippede.. Vi valgte at nøjes med forpoterne i denne omgang - næste gang er det både for og bag!!!

18

Molil og yngel trives i bedste velgående, der er ro og pænt i hvalpe-bassinet. Molil er god til at holde hvalpene rene og rolige, så hendes instinkter er helt som de skal være. Jeg synes det er ret imponerende, at man kan laver kejsersnit på en førstegangsfødende og så ordner hun bare det hele, som om hun er 3.gangs fødende. Molils sår i øvrigt ser fint og tørt ud og hun går ikke så krumbøjet længere (har hun faktisk ikke gjort siden onsdag) så vi formoder, at hun ikke har ondt længere. Igår blev første gang vi så hende gå ud af bassinet og lægge sig ved siden af det. Hun synes tydeligvis, at det var dejligt at køle maven lidt på køkkengulvet, men det holdt kun til det første pip fra en af hvalpene, så gik hun tilbage og lagde sig hos dem.

49

Der er ikke så meget at fortælle udover, at der er ro og rent i hvalpekassen. Molil er en dygtig hundemor som sørger godt for hendes afkom. Hvalpene er meget driftige og sultne, så Molil får rigtig rigtig meget mad i disse dage. 

Hvalpegalleriet er opdateret med nye billeder.

44


Molil gik i fødsel i morges, hendes temperatur var under 36° i nat og steg planmæssigt i formiddags. Veerne begyndte ved 9 tiden, men desværre holdt de helt op igen efter et par timer. Dyrlægen blev konsulteret og de ville gerne undersøge hende, så afsted det gik. Røntgenbilleder, scanninger og undersøgelser -første hvalp lå forkert.. Kl 1600 kørte vi hjem med 8 hvalpe og en noget groggy Molil. 

Molil er trods den lidt hårde start, faldet fuldstændig ind i rollen som hunde-mor, passer, slikker og plejer sit yngel, som man kunne forvente af en 3.gang fødende og endnu engang er vi tilskuere til de imponerende instinkterne tæverne har. Hvalpene er friske og meget sultne – de er i super vigør. 
Vi er selvfølglig stadig noget bekymret for Molil og yngel – så kryds fingre for at alle klarer skærene, de kommende dage.
Endnu engang TAK til Vrøndingerne <3

-og badebassinet er præcis så smart som jeg har hørt..!!

facebook button

 

Joomla templates by a4joomla