K/ærlig ung mand på 4 uger søger k/ærlig familie. Jeg har 4 søskende som allesammen bor sammen med mig hos vores mor. Du skal kunne lave mad, for jeg spiser 3 gange om dagen de næste mange måneder. Jeg elsker mudder og spændende ture til skov, strand og træning, så derfor er det også vigtigt at du holder af rengøring med støvsuger, moppe og spand. Du må meget gerne gå op i udseendet, da jeg selv synes jeg ser smart ud, men det er dog inderste der er vigtigst. Jeg samler på pinde, bolde, gamle sokker og døde mulvarper - og finder dem lynhurtigt, selvom du prøver at smide dem væk. Jeg elsker at ligge i arm, gå ture i skoven og for alt i verden være sammen med DIG! Jeg kan kan garantere dig betingelsesløs kærlighed de næste mange år.

Skriv til mig, hvis du vil opleve ægte kærlighed.

Kram fra Hr. Grøn


En hvalp fra Kennel Falkirk's koster 8500,- og sælges med;

DKK stambog
DKK købekontrakt
Sundhedsattest incl. 1. vaccination
Sundhedsbog
Hvalpemappe, med foderplan, vejledning, og gode råd.
Vejledning i udvælgelse af hvalpen i kuldet.
En hvalp, opdrættet med fokus på egenskaber, sundhed og stærk bygning.
Hvalpetestet
Prægning og miljø træning i særklasse.
8 x hvalpetræning hos os, med mulighed for at fortsætte træningen.
Opfølgning og vejledning det første år.

Krav om HD/AD røntgenfotografering i 1 års alderen.

Inden du kontakter os!

Inden du kontakter os, forventer vi at du har læst hvad vi skriver om hvalpekøb nedenfor og menupunktet Golden Retriever finder du oplysninger om hvad vi lægger vægt på i avlen og hvad vi forventer at du som køber, skal være opmærksom på, inden køb af hund.

Avlsmål

Vi ønsker kun at opdrætte de bedste Golden Retrievers til hundesport, jagt, udstilling, agility, markprøve og spor men de SKAL samtidig fungere perfekt i selskab med familien. 
Læs vores ideologi her.

Hvalpekøb/salg - en tillidssag

Da vi har gjort os meget umage med at opdrætte hvad vi synes er en "rigtig" golden - gør vi os naturligvis også meget umage med at vælge vores hvalpekøbere. Vi foretrækker hvalpekøbere der ønsker at træne og aktivere deres hvalp. Selvfølgelig sælger vi aktive familiehunde, men golden retrieveren er en stor race, så vi forventer at man ønsker at uddanne hvalpen til en velfungerende "samfundsborger" fra start.

koebsaftaleVores hvalpe vil aktivereres og stimuleres, og det er netop sådan et liv vi ønsker for alle vores hvalpe. At købe en hund er et stort ansvar, så tænk dig godt om og vælg din opdrætter med omhu, kig kritisk på forældredyrene, kig kritisk på hvalpenes omgivelser og deres adfærd. Køb aldrig hvalp efter en tæve der er sky og usikker - hun præger hvalpene i 8 uger og denne adfærd er "arvelig".

Når vi udvælger vores hvalpekøbere, sker det først efter et møde med os og vores hunde, og hvor hvalpekøberne har haft mulighed for at fordøje oplevelsen. Vi forventer naturligvis at hvalpekøbernes forståelse for hundens behov for aktivering og at de ønsker at gå til træning med hunden -for blandt andet at stimulere det en retriever elsker mest - at apportere!

Vores hvalpe sælges altid med en Dansk Kennel Klub købsaftale.

Hvalpetest

Vores hvalpe bliver hvalpetestet i deres 7. leveuge - Testen er hverken et kvalitetsstempel i sig selv eller en facitliste. Vi anser testen som en vurdering af hvordan hvalpen er lige nu og hvilken retning, man kan præge den i. Testen hjælper os med at vurdere hvalpenes naturlige anlæg, og vi ønsker netop at fordele hvalpene, så jægeren får hvalpen med den største apporteringslyst og største samarbejdsvilje. I alle kuld er der hvalpe der egner sig fortrinligt som aktive familiehunde, og dem ønsker vi ligeledes at placere hos familierne, der ikke har ambitioner om en kommende jagtchampion.

Overordnet kan vi sige, at vi prøver at forberede vores hvalpe på alt hvad der er "normalt" i en almindelig familie.

Årets Opdrætter Sundhed 2009 & 2010 + Runner Up 2013

Denne hæder har kun været mulig, fordi alle vores hvalpekøbere har været indforstået med og respekteret, at alle hvalpe fra Kennel Falkirk's skal undersøges på hofter og albuer mellem deres 12-18 måned og øjenlyses når de er 1 år. Vi indkalder altid til fælles undersøgelser og holder et mini træf, hvor vi snakker hund, fotograferer, udveksler erfaringer og spiser en hyggelig frokost sammen.

Vi ønsker at avle sundt og det er derfor et vigtigt redskab at kende status på tidligere kuld. Vi forventer derfor også at vores fremtidige hvalpe bliver undersøgt, så vi i også i fremtiden har den størst mulige viden om vort afkom.

Vi glæder os til at høre fra jer ! ! !

Telefon: +45 26371821

 

 

Joomla templates by a4joomla