Lasse og jeg var lige en smut tur i Sverige og hente Molil, men da vi kom hjem, havde jeg lige et par timer inden solen forsvandt i horisonten - de blev brugt på at muge ud hos hønsene og lege med hvalpe.

Pigerne i Limas kuld er **** fremme i skoene og ligeså frække de kan være, ligeså søde og kærlige er de. De har altid gang i ET ELLER ANDET, hønsejagt i hækken ind mod hønsegården, udregning af pallesystemet i hundegården, eller bare hvordan de bedst får lagt nogle af drengene ned i strakt arm.

Grøn og Sort rottede sammen mon Hr. Blå og fik ham "ned med nakken" og de har nu en alder hvor de går lige rigeligt til "markronerne"  - så jeg reddede Hr. Blå fra dette bandeopgør og hviskede ham i øret, at han da ikke skulle tage sig af den slags fortrædeligheder.. (hvilket han selvfølgelig ikke gjorde) Blå er selv en bandit og har i længere tid været et "englefjæs" som altid så uskyldig ud - det gør han ikke mere..

Gul og brun mobbede Hr. Grå Basse - de prøvede med alle metoder at lokke ræveskindet fra ham og det fik de lang tid til at gå med.

 

Joomla templates by a4joomla