nytårskort

Der er noget magisk ved nytår – slutningen på året og begyndelsen på et nyt og ukendt.

At blive ønsket og ønske hinanden Godt Nytår gør mig altid glad, en glæde jeg har besluttet at tage med mig ind i det nye år, så jeg kan blive bedre til at gøre en forskel for de mennesker jeg elsker og holder af.

Jeg vil som eneste nytårsforsæt sætte mig for at lede efter det bedste i folk og lade mig fylde af glæde over det jeg forventer at opleve ad denne vej.

Det er også ”om lidt” at vi skal tage hul på et ubrugt kalenderår, vi skal planlægge hvilke arrangementer vi skal deltage i med hundene, hvilke vagter der skal byttes så det hele går op og så skal vi selvfølgelig drømme videre om flere vidunderlige rejser til vores nabolande.

Det er et spændende hundeår der går på hæld, mange fine og imponerende resultater er tikket ind fra nær og fjern og I skal vide, at vi er virkelig stolte af alle jeres bedrifter – store som små. TAK til alle jer der har underholdt os og gjort livet lettere for The Falkirk Gang i 2018, hjertelig velkommen nye hunde-familie-medlemmer – vi glæder os til at se/høre meget mere til jer i 2019 og vi håber at se rigtig mange af jer til årets kenneltræf –mere om dette her på siden inden længe.

Godt Nytår til familie, venner, hundevenner og jer der følger med på www.falkirks.dk, må 2019 blive et rigtig godt og lykkebringende år - vi glæder os til mange fine oplevelser med jer i det nye år, der venter lige rundt om hjørnet.

GODT NYTÅR MED ET ØNSKE OM ÅR OG FRED
-fra alle os til alle jer
,

Lørdag

Lørdag vandt Falkirk's Peaty Port Ellen guldet og blev Klubmester 2018 i DCHs E klasse + Dagens Sporpokal.
Stort tillykke til Evy og Freiya!

whisky freiya 

Søndag

Vi er så stolte af vores fine isbjørn! Brian vandt om søndagen Exc.CHK Plac.2 CK 2.BHK R.CACIB og så endda med debut i en stor championklasse. Nu holder vi DKK-pause og satser lidt på Dansk Retriever Klubs udstillinger.

BORNHOLM, BORNHOLM, BORNHOLM

Alle sejl var sat til - Falkirk's Show Off var meldt til 3 udstillinger på Bornholm den andensidste weekend i august. Bilen var pakket og hvad der senere viste sig at være verdens mindste hytte var på forhånd booket.

Alle tre dage fik Brian fine kritikker, CK og han vandt sin klasse. Søndag skulle dog udvikle sig til en fest ud over det sædvanlige, for her blev han bedste han og det betød så, at han vandt det sidste og meget eftertragtede certifikat. Brian havde ved en tidligere lejlighed bestået kvalifikationsprøven og sammenlagt med de 3 certifikater han har indtil videre har vundet, skal han nu tituleres Dansk Udstillingschampion Brian!

Jeg er SÅ stolt af vores isbjørn - sød, opfindsom, arbejdsvillig og smuk - og helt hjemmelavet. 

Tak til alle jer der har heppet på os fra dag 1 og tak for alle lykønskninger der efterfølgende er tikket ind..

Jeg kneb sku en lille tåre da det gik op for mig at vi havde vundet og nedenfor kan I gense vores vindertur i ringen!!

DANSK UDSTILLINGSCHAMPION!!!!!!!!!

I dag ville Fire have fyldt 9 år, det gik desværre ikke sådan. Jeg sørgede inderligt og græd mine tapre tårer den dag vi sagde farvel, for hvor var det urimeligt at skulle tage afsked med Fire så tidligt. Han var virkelig en særlig hund, ikke verdens modigste, men han prøvede altid at være tapper og gøre hvad jeg forventede af ham.

Med det pludselige tab af min firbenede ven og jagtkammerat, tabte jeg vist også modet, jeg havde i hvert fald ikke lyst til at skulle starte forfra med en ny hund. Jeg blev faktisk så mismodig, at jeg slet ikke havde lyst til hund længere, men hvalpekassen var fuld – ikke af de vanlige og fantastiske røde jagtgoldens, men af små hvide isbjørneunger og de skulle jo passes, socialiseres og præges som alle vores andre hvalpekuld bliver det. De første uger havde vi allerede misset – indrømmet – men Fires sygdom havde fyldt rigtig meget i vores hverdag og da han blev aflivet, tog jeg revanche og fik rettet op på det der manglede og Show-hvalpene er i dag fantastiske repræsentanter for racen.

Én han var der i kuldet og der var faktisk rigtig mange der henvendte sig på ham, men det var ikke nogen vi ville sælge til – for han skulle ikke ud til en familie, hvor man i bund og grund ikke havde tid til ham. Tiden gik uden de rette henvendelser, men så snakkede jeg med Lise Lotte fra Servicehundene – DET var en god idé, et liv i centrum og med mening. Aftalen var, at vi bare skulle have den lille isbjørn gående indtil nytår, hvor en ny værtsfamilie ville stå klar. Sagten tænke jeg – SAGTENS!

Jeg får stadig tårer i øjnene når jeg tænker på Fire, men jeg tørrer dem af i Brians fine hvide pels mens jeg tænker; hvordan kunne dét gå til? Jeg elsker min nye firbenede blonde ven mindst ligeså højt som dem der var før ham – også selvom han er ”stor hvid og doven” ❤

Tillykke til alle Twin Peaks hvalpene derude <3 og tak til jer der ejer dem for at passe godt på dem.

The rest is history.

IMG 20150131 125859

Tinfoil er DNA-testet fri for GR-PRA1 og GR-PRA2, det betyder at alle SØLVKUGLERNE er FRI VIA FORFÆDRE for disse to sygdomme og hvis vores aftale tidligere på måneden bærer frugt, så bliver hvalpene fra denne kombination ligeledes fri via forfædre. Tinfoil er ved tidligere lejlighed testet fri for prcd-PRA, så ingen af hendes hvalpe kan udvikle denne sygdom.

Hele TAL-kuldet er nu HD/AD fotograferet - se resultatet under menupunktet sundhed.

Nu vil jeg ud og nyde sommeren - hundene forlanger en tur til søen...

 

08

Bonnie + Blue hvalpene er ud af særdeles stærke og sunde arbejdslinjer, som vi forventer giver hvalpe med gode anlæg for jagt og markprøve. Kuldet er interessant for dig der vil have en aktiv og arbejdsvillig golden retriever. Begge forældre er gode arbejdshunde, der elsker en tur på træningsbanen - Bonnie bliver brugt på jagt og Blue får lov at udfolde sine evner på markprøver og workingtest.

Begge hunde har super temperamenter og besidder en fin ro og balance både i hverdagen, på prøver og i træningen.

Denne parring kommer til at opfylde både DKK´s avlsrestriktioner for racen samt Golden Raceledelsens etiske anbefalinger. 
Hvalpenes stambog vil derfor være påført teksten ”Denne hund er avlet efter Dansk Retriever Klubs og DKK’s avlsanbefalinger”.

Ingen af disse hvalpe kan udvikle øjenlidelsen PRA eller skæl/ichthyosis.

Kontakt på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring/skriv til 42150677

Læs mere om kombinationen her eller læs mere på facebook

facebook button

Vi glæder os rigtig meget til hvalpene ankommer og nu er det jo mere end et helt år siden der har været små pels-banditter i vores stue.

Vi har oprettet en facebookgruppe hvor vi vil fortælle små historier fra drægtighed til fødsel og selvfølgelig en masse om hvalpene når de er ankommet.

Du finder facebookgruppen her:

facebook button

 

Brian bød straks DKK's kennelkonsulent velkommen.. VELKOMMEN!

kennelbesoeg
kennelbesoeg1

Nala (Falkirk's Continue As Cleared) har langt om længe besluttet sig for at starte løbetid og hendes udkårne - Erling - er informeret herom. Vi skal nok holde jer informeret når de to har været på "date" og når Nala er blevet scannet. Du kan læse mere om kombinationen på vores egen hjemmeside her: Nala&Erling 2018

Bonnie (Falkirk's Platinum Blonde) der bor hos Per og Helle er lidt længere og hun var på besøg i Tyskland i weekenden. Du kan følge med på Bonnie&Blues facebookside her: Bonnie&Blue på Facebook 

Vega og Jack har nu været introduceret for hinanden - de synes det var en god ide.

Vi regner med at Vega bliver scannet om 4-5 uger.

Kryds fingre for et fint kuld hvalpe.

 

Mjølner / Crawfields Cougar er blevet øjenlyst idag. Han fik at vide, at han er en super sød hund, med smukke brune øjne - kun én lille bemærkning om et ar på det ene øje.. Gad nok vide hvordan det kunne ske for sådan en eftertænksom og forsigtig hanhund som Mjølner.. 

eye

Ja nu har Vega besluttet sig for at det endelig er forår, det kan godt være at termomeret og vejret peger i en anden retning men det er hun helt ligeglad med.

Vi forventer at hun bliver parret i slutningen af marts eller starten af april - så tælle tælle til 63 og lægge 8 uger til, så vil hvalpene være klar til at flytte hjemmefra primo august 2018.

Vi har ændret lidt i valg af hanhund og det blev en gammel kending. Jack har avlet virkelig fine hvalpe - super sunde, søde og glade arbejdshunde.

Kontakt os på 26371821 hvis du er interesseret i en hvalp.

jack vega

Følgende hunde er øjenlyst:

Falkirk's Cleared For Take-off -uden anmærkninger
Falkirk's Continue As Cleared -uden anmærkninger
Falkirk's Here Comes The Sun -uden anmærkninger
Falkirk's Platinum Blonde -uden anmærkninger
Falkirk's Show Off -uden anmærkninger
Dusky Sound's Wonderful Wezia -med nogle få ekstra øjenhår

 

Brian i fin stil..

 og Molil i ligeså fin stil..

 

Så nu er der taget store beslutninger og dem skal I naturligvis indvies i. Gitte, Christian og vi (Gitte har Mjølners bror, Christian har en anden bror og nå ja, vi ejer Mjølner) har allerede sat kryds på ryggen af hver vores lille hvalp fra dette kuld. Kontakt Gitte, hvis du (eller du kender nogen) der også vil have mulighed for at komme i betragtning til en golden der både kan og vil! Kuldet er planlagt sommer 2018.

Gitte kan kontaktes på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlefon +45 41226762

annonce

Brian og jeg har haft en travl weekend - 2 x hundeudstilling i Fredericia og vi er kørt hjem med nogle rigtig fine resultater begge dage. Jeg er super stolt af min fine isbjørn.

I dag tog vi efter udstillingen en hurtig tur i skoven, bare for at friske lidt op på på nærsøg og signaler. Han er blevet god til at holde området og er i øvrigt rigtig flink til at følge mine anvisninger.

Jeg har klippet en lille video sammen med lidt fra udstillingen og lidt fra vores træningssession.

Enjoy!

Eftermiddagen tilbragt til Goldens Årsmøde på Fyn. Pokaler fik vi ingen af, meeen vi fik en ærespræmie, som vi er super stolte af. TAK til alle vores hvalpekøbere, for uden jer, havde vi ikke modtaget dette hædersbevis.

Falkirk's 3rd Time er den første fra Tal-Kuldet, der er blevet HD og AD fotograferet og resultatet blev et flot A&0. Tillykke til Nico med Joachims fine ben.

aerespraemie


 

Velkommen til lille Ronja - Falkirk's Silver Surfer, som vi ejer sammen med Familien Trägård og Falkirk's Hippi Pippi

04


 

Kære medlemmer af The Falkirk Gang

Tak for året der gik, vi føler os vildt privilegeret over at have så fantastiske hvalpekøbere -flittige og engagerede i jeres hunde. Det ér virkelig særligt, at I alle bakker op om vores ideologi omkring det gode hundeliv med indhold og sundhed, resultater vi soler os i, men som kun er mulige pga. af jeres dedikation -uanset om det er det aktive liv som familiehund eller prøvehund.

Tak for mange flotte, sjove og rørende billeder af jeres firebenede ven - vi nyder hver eneste.

Vi har haft et par spændende kuld i 2017 og vi vil hermed benytte lejligheden til at byde vores nye hunde-familie-medlemmer hjertelig velkommen – vi glæder os til at følge jer i fremtiden.

Planerne for 2018 er nu også på plads og vi glæder os allerede til at forberede en flok hvalpe til et spændende liv.

Prøveåret ’17 har budt på rigtig mange fine individuelle præstationer og vi er virkelig imponeret af jer, der har været afsted den weekend efter weekend, for at dyrke hundesporten på den ene eller anden måde.

Vi finder en dag i september, hvor vi håber, at I alle vil være med til at hylde Årets Falkirk’er og vores egne hundes præstationer.

TAK til Evy for altid at holde os ajour med resultaterne, desværre har jeg ikke fået opdateret resultatsiden, men jeg lover, at den snart bliver det.

Vi ønsker alle venner, FB-venner og hundevenner/hvalpekøbere og jer der følger med herinde et hunde-godt og lykkebringende Nytår - vi glæder os til at se jer alle derude i 2018.

Kærlig Hilsen
Marlene & Lasse + The Falkirk Gang

nytaar

Joomla templates by a4joomla