nytaarskort

Endnu et spændende år går på hæld, så vi vil hermed benytte lejligheden til at sige TAK til alle jer, der har været en del af 2014 og byde de nye hunde-familie-medlemmer hjerteligt velkommen – vi glæder os til at se meget mere til jer i 2015.

2014 har budt på rigtig mange fine præstationer fra vores dygtige og engagerede hvalpekøbere – Tak, fordi I viste poterne på træning, prøver, jagter og andre arrangementer, vi glæder os hver gang I viser flaget derude.

Vi har et par jagter mere på plakaten inden sæsonen er slut og vi kan vist roligt sige at vi har haft nogle helt forrygende dage og oplevelser med hunde og venner på Lolland. Stor tak til alle slynglerne for godt selskab de mange weekender vi har indtaget Lolland.

2014 blev året hvor vi måtte sige farvel til en af de gamle kæmper – SEVCH Holway Odin – en stor sorg, men 2014 bød heldigvis også velkommen til Molil og Cirka -to fantastiske og livsglade eksemplarer, som vi har meget morskab af.

Vi ønsker alle venner, FB-venner og hundevenner/hvalpekøbere og jer der følger med på www.falkirks.dk, et rigtig godt og lykkebringende nytår - vi glæder os til at se jer alle derude i 2015.

GODT NYTÅR FRA ALLE OS TIL ALLE JER

Marlene & Lasse + alle poterne

Vi har været på jagt med Pippi.. Det er altså med et sug i maven jeg møder Pippi-pups, men hun er så glad for hendes nye ejer Morten, at jeg må styre mig. De to er virkelig nået langt og vi nyder at se Pups hente fasaner sammen med alle slynglerne..

Der er flere fine billeder hende på hendes egen side..

03

oernhoej

Fire er blevet far til et flot kuld hvalpe hos Marianne Klitgaard, Kennel Ørnhøj

Hvalpene er ud af jagtlinjer og vil egne sig fint til alle former for hundesport.

Freiya og Evy har været super aktive og har i 2014 været på en masse spændende FCI prøver. Vi er selvfølgelig super stolte af jer og alle de fine titler Freiya nu kan sætte foran hendes stambogsnavn.

Her er hvad jeg har modtaget fra Evy; "Alle prøver starter med en væsen test, hvor der hilses på dommeren og hundens chip kontrolleres. FCI prøver bedømmes noget hårdere end DCH, da der stilles meget højere krav til præcision og millimeter-arbejde."

-------------

FPR1 (FPR1) : Bokserklubben Aabenraa , Neder Jerstal d. 22. november 2014

Dommer: Jørgen Munk

SG 93 point ud af 100

Prøven består af et spor på 300 skridt, med 2 90 gr. vinkel og 2 genstande

-------------

Begynder AB (BPAB), Schæferhundeklubben Kreds 18 Åbenrå d. 16. november 2014

Dommer: Erik Ahrents

Del A: 77 point ud af 100 (spor)

Del B: 80 point ud af 100 (lydighed)

Begge delprøver skal bestås med min 70 point for at hele prøven kan bestås. Prøven består af et spor på 150 skridt med 1x90 gr vinkel og 2 genstande. Derudover samme lydighedsdel som ved Begynder B.

-------------

Begynder B (BPB), DCH Haderslev d. 6. september 2014

Dommer:  Jørgen Munk

SG 94 point ud af 100

Prøven består af en tandvisning medens hunden sidder i grundstilling (plads) ved siden af fører; lineføring med vending, løb, langsom gang, opstandsning, højre og venstre sving samt gruppe, sit, dæk med indkald samt en apport.

-------------

KÆMPE STORT TILLYKKE

Så har Freiya - aka Falkirk's Peaty Port Ellen igen været til prøve i FCI regi i Schæferhundeklubben i Søgaard. Denne gang bestod hun sin Begynder AB og en ny titel er føjet til stambogen. Freiya skal for eftertiden tituleres FP BPB BPAB Falkirk's Peaty Port Ellen. Det er altid en fornøjelse at se Freiya og Evy arbejde og vi er super stolte over den fine reklame I laver for os derude på brugshundeprøverne. (pssst -for os der ikke ved så meget til disse dicipliner, kan jeg fortælle at en Begynder AB prøve består af et spor og en lydighedsdel.)

STORT TILLYKKE til Evy og Freiya

55

4 dage før årets første opsamling kørte vi til stranden hvor hundene fik lov at tosse omkring.. Mjølner trådte forkert og ødelagde det ene korsbånd. En virkelig træls situation som har kostet mange tanker og tårer. Nu er han i behandling og er påbegyndt genoptræning/svømmetræning. Den første gang Mjølner så bassinet var han bestemt ikke overbevist, men nu 4 gange senere er han helt ekstatisk og glad når han skal ind i svømmehallen.

Du kan se lidt af hans svømmetræning ved at klikke på nedenstående link;

https://www.youtube.com/watch?v=UgE0_hzzfAA&feature=youtu.be

Det er nu en måned siden Mjølner kom til skade, men det går fremad og han er næsten haltfri, men han holdes i snor og må kun svømme samt GÅ på benet indtil videre.

26

Til klubkonkurrencen i DcH Vejen den 1. November blev Zippo og Leif nr. 1 i A-rækken og årets A-hundefører - Vi synes virkelig det er en kanon præstation! Zippo er i den grad en alsidig hund og du Leif er en dygtig, tålmodig og alsidig hundefører -vi er vildt stolte af jer..

 118

Vi glæder os mægtig meget til at Odil skal føde midt i november. Kuldet er lidt anderledes end dem vi plejer at lave, da det ikke er af jagtlinjer. Vi har dog stadig holdt fokus på det gode temperament, sundhed og lidt arbejdsegenskaber - så vi forventer at hvalpene vil vokse op til nogle søde, smukke og dejlige hunde. Læs mere om kombinationen under menupunktet HVALPE/EGNEKULD...

hvalpe-ventes

Nu er det snart nu, sommeren er forbi og efteråret og jagtsæsonen står for døren, selvom det føles helt underligt med efterårets sommerlige vejr. Vi glæder os til de mange fine timer der venter os i dejligt selskab med ligesindede ”hundetosser.”

Lidt om jagt

De jagtetiske regler

Der har fra tidernes morgen eksisteret et sæt "uskrevne love", som jægerne har underkastet sig i erkendelse af disse etisk betonede "loves" nødvendighed både for vildtet og jægerne.

En fortsat accept af jagt på naturens vilde pattedyr og fugle kræver i et moderne samfund, at jægerne ikke blot overholder jagtlovgivningen, men også udviser god jagtmoral og dermed respekterer jagtens etiske regler.

De jagtetiske regler er udarbejdet af Danmarks Jægerforbund i samarbejde med Vildtforvaltningsrådet og Naturstyrelsen.

Jægerlatin

Vidste du at jægere har sit eget ”indforståede” sprog? Hvis du selv er jæger, er du helt sikkert stødt på nedenstående udtryk.

Apport: Ordre til hunden om at bringe vildtet hen til jægeren

Ben: Hedder afhængig af arten f.eks.

  • stænger – hønsefugle
  • løb - løbende vildt
  • fangere, tasser, taser, tarser – rovfugle
  • standere – vadefugle

Diana: Romersk gudinde for bl.a. jagt

Drev: Mennesker og hunde der driver vildtet fremad mod jægerne

Fært: Lugt fra levende væsener

Halse: Hundens gøen

Jagt begynd: hornsignal der blæses ved hvert drevs begyndelse

Jagt forbi: Særligt hornsignal der blæses ved hvert drevs afslutning

Klapjagt/selskabsjagt: En jagtform hvor vildtet drives frem mod jægerne med støj og/eller hunde med klappere

Vildtparade: Afslutningen af en selskabsjagt, hvor dagens udbytte fremvises. Jagtdeltagerne overværer vildtparaden, hvor jagtherren oplæser dagens resultat, og der derefter blæses "jagt forbi" med et horn, mens deltagerne blotter deres hoved i ærbødighed for vildtet. Vildtet lægges i rækkefølgen: Ræv (finest), Bukke (evt. med snepe i opsatsen), råer og lam, harer, fasanhane, fasanhøne, andet vildt

Kilde: http://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/jagt/

22

Den sidste fugl er hentet og der er blevet blæst jagt forbi…

På denne smukke efterårsdag fik et lykkeligt hundeliv en ende -tilbage står nogle
fantastiske minder om en hund der har givet os og mange andre så meget.

SEVCH Holway Odin

04.06.2000 ~ 02.09.2014

Vi er så heldige at vi har fået lov at gå med på et træningshold hold Kennel Brown Hunt. Det er en fantastisk mulighed, fordi det er svært at træne med på vores eget hvalpetræning - for så kan vi jo ikke holde øje med jer..  Nu kan vi holde kontakt, blive siddende, stop uden fløjte, hilse i ro, elefantere på baljen og lave vildt hurtige hjemkald!!!

Jeg har også fået lavet lidt opdateringer på hjemmesiden - dvs. alle Metaller & U'er har fået deres eget galleri, i den forbindelse må I meget gerne sende nye billeder... Her er det Lasse og Molil til sommertræning, hvor de har trænet lidt afleveringer..

41

17

Kære Marlene og Lasse

Jeg sender jer hermed billeder af Ulrik og Chivas.

De to bestod STH's offentlighedstest i lørdags og kan nu kalde sig servicehundeteam. De to samarbejder rigtigt godt, og Ulrik er jæger i sin fritid, så Chivas skal nok blive beskæftiget på en måde, som en hund af hans kaliber fortjener.

STH ønsker tillykke og siger tak til alle jer, som har bidraget til Chivas' uddannelse.

Med venlig hilsen

Servicehunde Til Handicappede

Betina Bach
servicehundeinstruktør

Sommersolhverv – midt på sommeren hvor vi har overflod af alt det hele..
-Husk at stoppe op derude og nyd alt det vi har lige nu – i sommeren, for om lidt er det vinter..

sommersolhverv

DCH konkurrencer i Give og der var en masse af Familien Falkirk's med..

Resultater kan ses under menupunktet Resultater 2014

Jeg benyttede straks lejligheden til at fotografere nogle af de hvalpe der bor laaaangt væk + Freiya

Falkirk's Peaty Port Ellen

Falkirk's Starcaller

Falkirk's Loremaster

Se lige en dejlig besked vi har fået;

Crawfields Red Hot Sweet Bell (Sweet) og jeg har gått Norgesmesterkapet i lydighet i helgen. Vi kom oss til finalen og endte opp på en 8. plass. Dette er Sweet sitt første NM, og vi har kun konkurrert i elite-klassen (øverste klasse) siden februar!

Tusen takk for en helt super hund Marlene & Lasse

10329274 10154231988815644 308682371538418459 n

105Jeps! Det er Falkirk's Firelord aka. Zippo der ligger og ser godt ud.. Ejer Leif Christiansen..

 

Sikke en dejlig dag med dejlige hvalpekøbere og goldenvenner!

SKUE

Baby klasse hanner

SL Placering 1 BIM Baby Dusky Sound’s Unique Fire / Kirsten Vestergaard

SL Placering 2 Dusky Sound’s Upper Class / Michael Houborg Johansen

Baby klasse tæver

SL Placering 1 BIR Baby Dusky Sound’s Unforgettable Fire / Marlene Birkebæk

SL Placering 2 Indragårdens Molil / Lasse Birkebæk

Brugshunde klasse hanner

S. Falkirk’s Far Out Man / Heidi Henriksen

Veteran klasse hanner

Exc. Placering 1 BIR SEVCH Holway Odin / Marlene Birkebæk

Exc. Placering 2 Kiebitz’s Daddie / Inger Berger (Daddie er søn af Odin)

UOFFICIEL WORKING TEST

Baby klasse

UWT1 58 point Indragårdens Molil / Lasse Birkebæk

Bestået xx point Dusky Sound's Upper Class / Michael Houborg Johansen

Bestået xx point Dusky Sound’s Unique Fire / Kirsten Vestergaard

Bestået 55 point Dusky Sound's Unforgettable Fire / Marlene Birkebæk

Uøvet klasse

UWT1 Falkirk’s Peaty Port Ellen / Evy Pedersen

Begynder klasse

UWT5 59 point Falkirk’s Merrymaker / Herluf Møberg

UWT5 59 point Falkirk’s Firelord / Leif Christiansen

-det blev en delt 5. plads til de to kuldsøskende <3

Bestået 55 point Dreamweaver Sparks of Fire / Henrik Henrik Vinter Billeschou

Bestået xx point Falkirk’s Give Peace A Chance / Torben Jensen

IB xx point Falkirk’s Far Out Man / Heidi Henriksen

Veteran klasse

UWT1 58 point SEVCH Holway Odin / Marlene Birkebæk

-Odin vandt med et snudehår foran hans 10 årige søn Kiebitz’s Daddie / Inger Berger der fik 57 point.

DJU's apporteringsprøve

Bestået med 30 point + Dagens Bedste & Hurtigste Hund Falkirk's Merrymaker / Herluf Møberg

IB Falkirk's Firelord / Leif Christiansen

falkirks

Dansk Retriever Klub

Dommer: Jo S. Naylor

Veteranklasse hanner

Exc.VTK Plac.1 BIM - SEVCH Holway Odin

Kritik; Lovely type, super boy in gleaming dark coat, in lovely condition, very happy and waggy, SHOWMAN! Balanced angulations, super level topline and tailset, accurate and sprighly on the move, not believing his age!

TAK! Til Maria Lindegaard Pedersen for handling af "Gammelnok"
I lignede en million og det er vel ingen skam at "tabe" til en tæve med følgende udstillingstitler; UVV06 DKCH GICH DEVDHCH DECH SEVCH SECH(U) INTCH(U) CHCH EUW10 13 WW11 EUVW13 SICH FICH DKKV07 08 09 12 KBHV0810 KLBCH DKV10 12 NORDV11 DKVV13 DKJUBV07 DEROSG07 DEVDHESG08.

(Desværre har jeg mistet alle mine billeder fra dagen Cry så I må nøjes med et billede fra 2009)

holway-odin

Fredag den 25. juli 2014 kl. 9.00 – 16.00 Klikker træning for jagthunde
Sted: Sanne’s hundecenter i Hedensted

Lørdag den 26. juli 2014 kl. 9.00 – 16.00 Gun Dog træning
Sted: Kulsø Lejren, Kulsøvej 19 i Give

Der er ledige pladser med hund og/eller som tilskuer.

Philippa Williams er certificeret Gun Dog instruktør ved Engelsk Kennel Club, opdrætter af labrador og goldens under kennelmærket Castlemans. Philippa har trænet og ført flere Champions senest hendes gule labrador tæve Mango (FTCH Tweedshop Thistle).
Philippa er professionel træner, udover retriever træningen som hun er specialist i, underviser hun bl.a. det engelske politi’s hundefører, hun køre firmaet ”Dogs for Life” – som er trænings sommerferier for hundefolk.

Philippa træner udelukkende med positiv forstærkning og hun er overbevist om at det er hundene der skal træne os J

Gå ikke glip af denne fantastisk chance for at få undervisning af en af de bedste instruktører i Europa.

Se yderligere information om tilmelding på www.brownhunt.dk

Vi har denne fantastiske hanhvalp der endnu mangler sin helt egen familie. Han er en sjov, opfindsom og aldeles charmerende lille hund, der skal have lov at bruge sit hoved til hundesport af den ene eller anden slags.

794 por-blaa1 809

Ja ja - det er vel bedre sent end aldrig at jeg får opdateret hjemmesiden.

Vi er så stolte over ALLE de fine resultater vores fantastiske hvalpekøbere og poter tager hjem dette forår.

Læs mere under menupunktet 'Resultater'

Så er U'erne flyttet hjemmefra og de har fået deres egne sider..

Kig under;

Opdræt

-U-kuldet 2014

-- Uhuhhuuuuuu

Vi ønsker jer alle held og lykke med de halv-små "Basser" og vi glæder rigtig meget til at følge jer de næste mange år.

Vi ses om en måneds tid til noget hvalpetræning...

Endelig landet i Hampen efter en crazy lang tur til Munkfors og retur.

Lasse & jeg startede ud i går morges kl 0330 og landede på destinationen sidst på eftermiddagen. Annika og familie stod klar med lækker & traditionel svensk påskefrokost. Molil og hendes bror dappede bare rundt i huset og haven som det passede dem og de er virkelig HELT fantastisk præget ! Efter vi havde snakket om alt hvad vi nu kunne nå (hund), knipsede jeg lige et par billeder af Indragårdens hunde -heriblandt 2 dejlige Odin-børn, vi fik hilst på familiens 2 heste + en fortælling/indblik i forskellen på den danske og svenske natur - altså bjørn og ulv lige i baghaven og så var det tid til at befri Molil for disse farlige vilde dyr og køre sydover, hvor det farligste tandsæt pt. er Dyts.

Vi ramte Göteborg kl møj sent eller tidligt (I må selv bestemmen) og her blev vi mødt af Sveriges ungdom der var ude og more sig - og Berlingoen var lige ved at komme lidt FOR tæt på sporvognene der suser rundt i det svenske natteliv.. PHEW!! Vi kørte ned til færgen hvor vi sov i bilen til kl 0530 - i al den tid sov Molil bare, vi havde et par pit-stop på turen, men det interesserede ikke damen..

Da vi kom om bord på færgen, fik vi det bedste hjørne i hunde-området (heldigvis) for inden vi set os om kom der en ung pige (kunne godt ligne en Amalie) med en schæfer der gøede og teede sig under hele overfarten - HERRE GUD (dette skal udtales på svensk) - hvor var både ejer og hund anstrengede.. Ejerne fordi de da ikke sagde noget til dyret, når den flippede ud.. Loungen blev ret hurtigt tom for mennesker!!!!

Summa-summarum, vi sad med en 9 uger golden hvalp, der i øvrigt ikke kunne beskæftige sig synderligt med schæferens udfald og som i virkeligheden var mere velopdragen og veltilpasset..

TAK Annika for Molil, hun er en stjerne, en træt stjerne, der lige nu ligger og slapper af under mit skrivebord, med maven fuld af mad og hovedet fuld af oplevelser Tak Mor-Karen fordi du gad babysitte endnu en gang.. Flere billeder af vores Sveriges tur kommer senere, jeg løb rundt som en anden japansk turisk og fotograferede ALT - herund Elg-vis som er Molils lille maskot (vi har nu en rigtig JAUWTHUND der tager Elg!!!!!)

14

Fik et super dejligt opkald fra Yvonne med Jenkins - de havde deres debut i B-klassen i dag og kunne køre hjem med en Plac. 2 med 175,55 point og første oprykning til A-klassen. Hold op jeg fik helt tårer i øjnene, for ham Jenkins havde godt nok været meget igennem, inden Yvonne insisterede på at få ham på prøve.. Summasummarum -det var nu godt vi blev overtalt til at lade Jenkins flytte til Sydfyn, for sikke et makkerpar I to er blevet! Kæmpe tillykke Yvonne og snudekys til ham hurtigløberen..
 
 104 

Tilmeldingen er åben til træningsweekenden med Philippa Williams 2014 og der vil være masser af inspirations at hente i denne weekend. Philippa er en af de dygtigste instruktører i England og hun træner udelukkende hundene på deres præmisser, med positive og sjove indlæringsformer. Se en smagsprøve på dette års "Gundog display" på Crufts her;  https://www.youtube.com/watch?v=YWONa0V34_s

Du finder meget mere info om arrangementet på Pernilles hjemmeside: http://brownhunt.dk/philippa-williams

 

Forsinket tillykke til Torben med Falkirk's Give Peace a Chance, der har bestået brugsprøven i fin stil!!

2014-03-24-14.44.10

Hovsa - det er gået op for mig, at Metal-kuldets dagbog ikke virkede. Det er nu fixet, så opdateringer skulle være synlige fra nu af.

Så fik vi svar på Fires blodprøve og han er også FRI for GR-PRA2.

HURRRRAAAAA

GR PRA1-2 1066 20140318-1

Nu er der bare en måned tilbage til vi henter vores nye håb - Indragårdens Molil..

-det er en af pigerne herunder hjerte06

07

Så har storken været forbi igen - Lima har født et flot kuld på 9 hvalpe hvor fordelingen blev 5 herlige hanner og 4 tøsede tæver. Det var en helt "vanvittig" oplevelse at følge Limas fødsel, hun fødte nemlig på 1 og 45 min, med indlagt pause. Hun er virkelig super instinktsikker og ordnede bare det hele selv.

Begge kuld har fået deres egne gallerier, dagbøger og vægttabeller hvor I kan følge hvalpenes udvikling.

Er du interesseret i en hvalp, er du velkommen til at kontakte os på +45 26371821 eller pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

992

Så fik vi svar på Mjølners blodprøve og han er FRI for GR-PRA2. Det var virkelig en lettelse at få dette resultat, så nu mangler vi bare svaret på Fire - men der går nok lige et par dage mere... Ellers super service fra SLU!

GR PRA1-2 1052 20140312-1

Så landede storken med 6 hanner og 1 tæve.

Hjemmesiden bliver opdateret i løbet af dagen..

995

Lasse har bestilt en ny hund hos Kennel Indragårdens.. Det var lidt en gyser for Hera fik bare 2 hanner og 2 tæver, så vi var noget spændte på om der blev en tæve til os og JA, vi glæder os.. Molil har fået sin egen side her;

Indragårdens Molil

Så er der ca. 10 dage tilbage før fødsel! Vi glæder os vildt meget til at se hvad Odil gemmer på og som det ses på billedet, så er hun nu noget besværet. Hun går dog sine daglige ture og nyder dem.

odil-10dage

Vi er super stolte af "The Falkirk Gang" der i dag, på den uofficielle baby/hvalpe WT fik nogle flotte placeringer med hjem;

WT1 GRØN KLASSE(UWT) Falkirk's Far Out Man / Heidi Henriksen
Bestået GRØN KLASSE (UWT) Falkirk's Peaty Port Ellen / Evy Pedersen
Bestået GRØN KLASSE (UWT) Falkirk's Give Peace A Chance / Torben Jensen

Falkirk's Firelord og Leif to revance fra deres debut på WT sidste år og sluttede dagen i det fine selskab som WT5. Herluf og Falkirk's Merrymaker + Crawfields Red Hot Piri Piri stillede også i begynderklasse på den officielle WT og klarede sig overordnet rigtig flot, men fik desværre et nul på en af posterne.

WT5 BEGYNDER KLASSE (WT) Falkirk's Firelord / Leif Christiansen

IB BEGYNDERKLASSE (WT) Falkirk's Merrymaker / Herluf Møberg
IB BEGYNDERKLASSE (WT) Crawfields Red Hot Piri Piri / Lars Nordenhof

 

tillykke 

Sikke en dejlig nyhed at starte weekenden på - Lima er skannet og hun er drægtig...

Jagtgolden-hvalpe ventes medio marts 2014 - læs mere under menupunktet hvalpe!

lima-mor

Vesterlyng's Mango har født 11 fine hvalpe efter vores Fire!

Det blev til 9 tæver og 2 hanner - og alle inklusiv hundemoderen trives..

mango

På golden retrievers årsmøde 2014 fik Kennel Falkirk's tildelt "titlen" som Runner Up som Årets Opdrætter Sundhed 2013! I samme ombæring fik vi tildelt en ærespræmie og de resultater er vi godt nok stolte af! TAK for opbakningen til vores fantastiske hvalpekøbere - og selvom der på diplomet står 95,2%, så er det jo 100%, men vi har bare ikke fået registeret det sidste norske resultat i Dansk Kennel Klub.

1796566 10152188599158890 954358779 n

Hvalpe ventes primo marts 2014 - læs mere under menupunktet hvalpe!

Jeg har lavet et lille opsamlings-heat for Mjølner og Fires gallerier for 2013.

Se selv på deres respektive sider;

Crawfields Cougar

Falkirk's Fire Walk With Me

Chili er i dag blevet skannet og det ser desværre ud til, at hun ikke er drægtig. Skulle hun mon forventning gemme på en enkelt hvalp eller to, skal jeg nok skrive det herinde.

ØV!!!

Sikke en CRAZY dag vi havde i går..

Fredag aften kom jeg i tanke om, at jeg godt kunne tænke mig at stille Odin på Vinterskuet i Bække -> Spørge chefen om afspadsering lørdag eftermiddag, arbejde til kl 01, hjem fra job og vaske Odin kl. 0200, sove 5½ time og op og dreje bilen mod Bække..

I Bække mødte vi Falkirk's Flower Power & Hanne som bestod brugsprøven i fineste stil og blev øjenlyst uden anmærkninger *HURRA*

I skue ringen fik SSEVCH Holway Odin Exc veteranklasse Plac.1 BIR Veteran og endte i de afsluttende konkurrencer med at "spadsere" fra skuets anden veteran, så han også blev BIS Veteran! Odin blev forresten også 4BHK (4. bedste hanhund Henrik Billeschou) Fantastiske Gammel Mus kan stadig bevæge sig som en drøm 13½ år gammel.

Så til den helt CRAZY oplevelse vi ikke har prøvet før.. Odil fik først Exc åbenklasse Plac.1 1.BTK BIR og *dælemen* om vi ikke sluttede dagen af med at blive BEST IN SHOW? Det er vi ligesom ikke vant til vel?!

Tak til alle jer der holdte den ene eller anden hund, mens jeg var i ringen med den anden! Jeg lover at hjælpe jer en anden gang!

Resultater & Sundhed er naturligvis opdateret..

Vi har brugt dagen på Skuet i DRK, Region Østjylland se alle de fine resultater under menupunktet "Resultater 2014"

Lima forventes parret med Yankee januar 2014, så vi krydser fingre og håber på et fint kuld til marts!

Chili bliver skannet d. 20/1-2014, så må vi se om der er nogle "små bobler" derinde.

Spændende planer for marts 2014

Hvalpe & planer er opdateret - vi får et spændende forår laughing

hvalpeplaner

Joomla templates by a4joomla