Dato: 26.04.2013 til og med 27.04.2013
Sted: Kulsø Lejeren, 7323 Give

Bindende tilmelding senest den 24. marts 2013 på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Prisen er 450 kr. pr. snude og skulle der komme påhæng uden snude, men med næse er prisen 200 kr.

Tilmeldingsgebyr overføres senest d. 1. april 2013 til konto; 9561 0002823616

Kenneltræffet er for ALLE Falkirk’ere –nye som gamle og derudover vil vi gerne se afkom efter vores hanhunde SEVCH Holway Odin, Joe's Jazzy og Crawfields Cougar samt hvalpe fra Crawfields Red Hot kuld.

Årets Tema for kennel træffet står i WT træningens tegn - og vi har inviteret Pernille Lillevang til at instruere fredag og Henrik Billeschou om lørdagen.

Hundene kan jo ikke holde til at vi arbejder 9 timer om dagen - så derfor I bliver delt op i hold, der trænes på skift begge dage.

Selvom vi er lidt sent ude, må vi af hensyn til planlægningen, bede om forhåndstilmelding. Vi har lejet det smukke Kulsø og der vil være mulighed for at overnatte, for jer der selv medbringer telt eller campingvogn – der er ligeledes enkelte ”sheltere” til jer der har en varm sovepose og kan lide at overnatte i det fri. Vi kan henvise til Rørbæk Sø Camping. (www.camping.dk/1camping/script/80cpz.asp?plnr=17361)

Vi sørger for morgenmad og middagsmad begge dage og fredag aften skal vi hygge os med en omgang varm gullaschsuppe!

Vi håber at se rigtig mange af jer benytte denne mulighed for at få super undervisning og masser af hyggeligt samvær

Tilmeldingen skal vi have på mail og skriv hvilket niveau din hund er på træningsmæssigt, hvalp, begynder eller uøvet, så du kommer på det rette hold, og hermed får størst muligt udbytte af weekenden samt hvor mange I kommer på 2 ben.

Vi glæder os helt vildt til at tilbringe 2 dage med masser af sjov og hygge sammen med dejlige hunde og mennesker.

Søndag er der B-prøve og kvalifikationsprøve for golden retrievere et sted i nærheden af Århus. Til de af jer der er klar til at stille på prøve, kan I læse mere på www.goldenretriever.dk –vi skal derop og tænker det kan bliver super hyggeligt at mødes med jer.

Hilsen
Marlene & Lasse + Co

 

Joomla templates by a4joomla