Jo nogle af de rigtig søde har man til at låne sig et grafikkort, når køleren på ens eget er røget... Tak til Bette Kedde Laughing

Info om Kenneltræffet er sendt ud, så har du mod forventning ikke modtaget PM for weekenden, skal du endelig skrive til mig. Vi glæder os super meget til at træne og hygge med jer. Vi har fået ekstra træner på Fredag hvor Pernille Lillevangs mand Tommy Langelund kommer og giver hans bud på opstart / dirigering.

Resultater er opdateret med mange fine DCH placeringer - tak til Evy for at læse korrektur på dette, jeg har jo ikke helt styr på mine discipliner ud i den verden.

Jeg har også i den forgange ud taget min afsked i raceledelsen for golden retriever - jeg kunne ikke længere finde lyst og engagement. I kan læse min "opsigelse" på www.goldenretriever.dk

I lørdags var vi på Mors og få HD og AD fotograferet en masse "pels-børn" fra 2012. Mandag blev Elias i Oslo og Chivas på Sjælland også fotograferet, så vi venter og venter og venter og venter og venter og venter og prøver at være artige og tålmodige.

hd-fotodag

hd-fotodag-wow

hd-fotodag-whisky

 

Joomla templates by a4joomla