Hvor heldig er man lige med sådan en flok fantastiske hvalpekøbere?

Jeg har i dag været til DCH DM i Søndersø, hvor jeg blev mødt af 4 Dejlige DCH Drenge fra WOW kuldet januar 2012;

01

Fra venstre Martin Nielsen med Futte (Falkirk's Loremaster), Leif Christiansen med Zippo (Falkirk's Firelord), Christer Christensen med Arthur (Falkirk's Starcaller) og Yvonne Isen med Jenkins (Falkirk's Jenkins) med andre ord er alle hannerne fra dette kuld aktive hunde i DCH-regi.


I dag var der 3,5 hunde fra vores kennel til DM-start, to i B-klassen (se billedet) og 1,5 i A-klassen -> Hanne Lyth Madsen og Shiela (F. Dancing Dwarf) og Gitte Gehrt med Mjølner's bror Samson (Crawfields Corner)

Jo, jeg er bare VILDT stolt af jer og de fine resultater I har samlet/opnået gennem forår og sommer -resultater som jo i sidste ende blev jeres adgangsbillet til dette flotte arrangement.

TAK til Mette og Christer for tålmodige forklaringer på alle disciplinerne (og uendelige gentagelser af disse) og af hjertet tak til dig Yvonne, fordi du havde Jenkins med til mig! Jeg er så himmel-lykkelig over at han fandt dig (eller var det omvendt) som jeg sagde til Lasse i telefonen på vej hjem; Yvonne og Jenkins er bare et "match made in heaven"

Nu zzzzzzzZzZzzz er jeg godt nok træt efter en lang men spændende dag i jeres selskab - KNÆK & BRÆK til jer alle i morgen - jeg vil med spænding afvente status fra min trofaste SMS-informat Evy Pedersen, der selv har været "i ilden" med Freiya's "pap-søster" Thilde..

Joomla templates by a4joomla