Er du interesseret i en golden efter aktive og arbejdsglade forældre?

4 hanner og 6 tæver født den 12. maj 2022
Klar til at flytte hjemmefra den 7. juli 2022

Ved interesse kontakt Lars på telefon 61790993 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

facebook button

Kuldet henvender sig til dig, der har lyst til at træne og uddanne din kommende hund. Golden Retrieveren er en stor race og for at den kan blive en fornuftig samfundsborger på 4 ben, skal den uddannes og trænes igennem alle de udviklingsfaser en hvalp/unghund gennemgår de første 2 år af dens liv.

Begge forældre opfylder både DKK´s avlsrestriktioner for racen samt Golden Raceledelsens etiske anbefalinger. Hvalpenes stambog vil derfor være påført teksten ”Denne hund er avlet efter Dansk Retriever Klubs og DKK’s avlsanbefalinger”

Lars og Gitte gør et stort stykke arbejde for at præge og socialisere hvalpene, inden de skal flytte ud til deres nye familier. Hvalpene ser derfor noget af den store verden, bliver præsenteret for skud (lyd CD), køkkenmaskiner, støvsuger, højt musik, fjernsynet, andre hunde - store og små, mennesker -store og små, køreture, dyrlægen og alt hvad vi ellers kan komme i tanke om vi gerne ville have vores egen hvalp skal være tryg ved.

Erling 06
DKCH(U) KBHJV14 Skylock Magic Man Falkirk's Fields Of Gold
HD: A HD: B
AD: 0 AD: 0
Øjne UA Øjne: 2022
GR-PRA1: Bærer GR-PRA1: Fri
GR-PRA2: Fri GR-PRA2: Fri
prcd-PRA: Fri prcd-PRA: Bærer
Ichthyosis: Fri Ichthyosis: Bærer
   

sted9

DKK uddannet logo

 

 

farver2

Vi henviser kun til opdrættere der sælger deres hvalpe med;DKK stambog
DKK købekontrakt
Sundhedsattest incl. 1. vaccination
Sundhedsbog
Kuld opdrættet med fokus på egenskaber, eksteriør og sundhed.Krav om HD/AD røntgenfotografering i 1 års alderen.Hvalpekøb/salg - en tillidssagStil krav til din opdrætter - da de seriøse opdrættere stiller krav til dig!Farve og TypeLad være med at vælge hvalp på farven - det er ER det inden i der tæller og betyder noget de næste mange år frem.Generelt kan man sige at de lyse golden retrievere er avlet med vægt på udseende, hvor de mørke oftest er avlet på arbejdsegenskaber og en lidt lettere kropsbygning. Vælg ikke hvalp på farven og vær ærlig overfor dig selv når du skal vælge hvalp, den skal nemlig følge dig og din familie de næste mange år frem. Det vigtigste er, at dine forventninger er realistisk afstemt med den dagligdag, du kan tilbyde din kommende golden retriever. Du kan læse lidt mere om racens udvikling herHar du spørgsmål er du meget vel kommen til at kontakte os på telefon: 26371821

Joomla templates by a4joomla